Autor Zpráva
Pavel Prochazka.zde.cz
Profil *
Dobry den,
jde nejak v php zjistit predchozi stranku? Jde me o toto: Mam na webu anketu. Kdyz kliknu na hlasovani, tak se nechci spresmerovavat na index.php ale chci zustat na strance na ktere jsem byl pred kliknutim....
Casero
Profil
Pavel Prochazka.zde.cz
referer, ale je lepší směřovat rovnou to hlasování na stejnou stránku...
Pavel Prochazka.zde.cz
Profil *
Casero mate na mysli promennou: HTTP_REFERER.
nevim jak to myslite ale ja mam nejakej clanek uprostred stranky a na prave strane je nejake hlasovani, ktere se nikterak nevztahuje a clanku. Chtel bych po hlasovani zustat na stejnem clanku.... a ne skakat na index.php...
Prakticky me staci zjistit vse co je za index.php pac ja stanky adresuji pres parametry za url. Ale vsade je paramet co jsem odeslal a ne ten predchozi...
djlj
Profil
Pavel Prochazka.zde.cz
Posílej s hlasem i informaci o adrese stránky ;).
Pavel Prochazka.zde.cz
Profil *
djlj to je zajimavy napad.... :).
dotazek: kdyz udelalm toto:

$sPredchoziUrl = $_SERVER['HTTP_REFERER'];
header("location: $sPredchoziUrl");

neni to blbost? prece nemam kontrolu kam vlastne skaci...
Casero
Profil
Pavel Prochazka.zde.cz
Je lepší, jak jsem psal a potom, jak psal djlj...si pamatovat, kde je ta anketa...takže příklad, jsem na stránce index.php?clanek=5 a tak do ankety dám index.php?clanek=$_GET["clanek"]&hlas=1
Pavel Prochazka.zde.cz
Profil *
Casero ok, jen jsem to nepochopil...... uz jsem misto toho HTTP_REFERER az po odeslani jsem pouzil pred odeslanim QUERY_STRING a predavam to co je za index.php jako parametr, samozrejme je to vsechno kodovane.... :). Moooc dikec za pomoc....
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.