Autor Zpráva
Daniel45
Profil *
Zde mám skript pro vypis adresaru a slozek.. a vubec nechapu proc mi to nektere slozky bere jako soubory...


function addr($c)
{
$k = explode("/", $c);
$p = count($k);

//echo $p;

for($i = 0; $i < ($p-1); $i++)
{
$d[$i] = $k[$i];
}

$c = implode("/", $d);
//$c .= "/";

return $c;
}



$rs = "default.php?p=0724";

echo "<div style='color:#ffffff'>";

if($_GET['ce'] == "")
{
$cesa = ".";
}else{
$cesa = $_GET['ce'];
$cesa = str_replace("!!", "/", $cesa);

$cesa2 = addr($cesa);
}

$a = opendir($cesa);

$pred = $cesa;

$linkac = str_replace("/", "!!", $cesa);
$linkac2 = str_replace("/", "!!", $cesa2);

while($s = readdir($a))
{
if(is_dir($s))
{
if($s == "..")
{
echo "<b> <a href='".$rs."&ce=".$linkac2."'>".$s."</a> </b><br>";
}elseif($s == "."){

}else{
echo "<b> <a href='".$rs."&ce=".$linkac."!!".$s."'>".$s."</a> </b><br>";
}
}elseif(is_file($s))
{
echo "<a href='".$rs."&ac=1&ce=".$linkac."!!".$s."'>".$s."</a> <br>";
}else{
echo "<a href='".$rs."&ac=1&ce=".$linkac."!!".$s."'>".$s."</a> <br>";
}
}

closedir($a);

echo "</div>";
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.