Autor Zpráva
HGD
Profil
Zdravim všechny, hledal sem kde se dalo, ale nic sem nenašel, atak píšu new téma.
Mam stcript, kde je:
<?if($prihlasen==""){?> 

<TABLE width="165"><tr><td align="center">
<TABLE width="100%"><tr><TD align="center" width="100%"><b>Login</b></table>
<table><FORM method="post" action="index.php">
<tr><td valign="top">&nbsp;<td valign="top">&nbsp;
<tr><td valign="top">Nick:<td valign="top"><INPUT type="text" name="nick" size="10">
<tr><TD valign="top">Heslo:<td valign="top" ><INPUT type="password" name="heslo" size="10">
<tr><th colspan="2"><INPUT type="submit" value="LOGIN">
<tr><th colspan="2"><a href="registrace.php"><FONT size="2">REGISTRACE</FONT></a>
</FORM>
</table></table>

<?}

a já bych potřeboval aby místo tabulky s přihlášením, se načetla stránka index.php, ale nějak newim :-/

Díky za radu
Hugo
Profil
stačí přidat

else {
require('index.php');
}
HGD
Profil
Díky moc, to je ten příkaz kterej sem chtěl znát :-D , nicméně ještě jedna rady by byla dobrá, a to ta, jesli de po použití REQUIERE vypsat odkaz na index, který je o úroveň výš, abych nemusel zadávat absolutní cesatu, protože pak by se na to zapomělo až bych to dával z localu a bylo by to v kopru, THX
Taps
Profil
zkus to např. takto <a href="../slozka/index.php">index</a>
Petr Tichý
Profil
Taps
Poprosím tě aby si přestal psát do všemožných vláken naprosté hlouposti. Zkus radit jinde než tam, kde tématu očividně vůbec nerozumíš.
Beduin
Profil *
Jde to podobně, jako napsal Taps, ale tu adresu uvedeš ve funkci. Takže require('../index.php');
Taps
Profil
Petr Tichý
Jak vidíš tak asi tak velká hloupost to není.
Petr Tichý
Profil
Taps
Zřejmě nebyla. Promiň.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.