Autor Zpráva
Pavka
Profil
Ve starší verzi php jsem k přístupu k těmto promněným používal obyčejné $get_prom a $post_prom, ale v php5 k nim můžu přistupovat pouze $_GET["get_prom"] a $_POST["post_prom"]. Nešlo by php5 nějak na konfigurova abych mohl opět používat pouze $get_prom a $post_prom?
thingwath
Profil
Šlo, ale dělat to nechceš :-)
halogan
Profil
<nedelat>register_globals=on</nedelat>
Pavka
Profil
:D
Dělat to chci...Ten web dělám pro kámoše, který to nechá běžet na svým komplu, takže je to jedno :)

Díky.
Pavka
Profil
Ale nefunguje to :(
promněná "act" je tupu GET.

TAKHLE TO NEFUNGUJE
if($act == "welcome")
{
if(is_dir("install"))
bark2("SECURITY ALERT!!!", "The install files have been detected on the server!<br />You won't get access to the Admin CP until you delete the

directory <b>/install</b>.<br /><br />Sorry, but it's for your own protection.");
else
mnu();
begin_frame("TorrentTrader News + Updates");
include("http://www.torrenttrader.com/updates.php");
end_frame();
}

TAKHLE JO

$act = $_GET["act"];
if($act == "welcome")
{
if(is_dir("install"))
bark2("SECURITY ALERT!!!", "The install files have been detected on the server!<br />You won't get access to the Admin CP until you delete the

directory <b>/install</b>.<br /><br />Sorry, but it's for your own protection.");
else
mnu();
begin_frame("TorrentTrader News + Updates");
include("http://www.torrenttrader.com/updates.php");
end_frame();
}
thingwath
Profil
To znamená, že ty píšeš novou aplikaci s použitím register_globals? Já blázen si myslel, že se lidi někdy ponaučí...
23k
Profil
myslim ze prirazeni SG pole prommne do promenne by ti zabralo min casu nez psat do fora.
Pavka
Profil
No, ta aplikace je už napsaná a je opravdu hodně velká. Navíc jsem ji nepsal já. Než bych ji přespsal bez zapnutej register_globals, tak by mi to trvalo měsíc.

Ale i když je mám zaplé, tak to nefunguje.
llook
Profil
To je divný, register_globals=On mají dělat přesně to co chceš. Přinejhorším to můžeš zařídit přímo v těch PHP skriptech:

expand($_GET);
expand($_POST);
expand($_COOKIE);
23k
Profil
expand? tuhle fci neznam a ani manual mi nenasel co to ma byti. Nema to byt extract?
llook
Profil
Sakra, s něčím jsem si to spletl, je to extract:

extract($_GET);
extract($_POST);
extract($_COOKIE);
Pavka
Profil
Díky, už to funguje.
Fungovalo to i před tím, jen jsem klikal na část co autor aplikace neudělal :( takže na mě je teď jí dodělat :(
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.