Autor Zpráva
one
Profil
Zdravim, chtěl bych se zeptat jak zjistim čas poslední akce na webu (reload stránky, přechod na další stránku atd.)
protože pak bych zapsal proměnnou třeba $time=15 a poté bych aktuální čas odečetl od času posledni akce a porovnal výsledek s $time a podle toho bych uživatele odhlásil nebo aktivoval čas poslední akce, takže teorie by byla, akorat to praktikovat :)
takže jen potřebuji nějakou menší ukázku, jak zajistit čas poslední akce, je mi jedno jestli se to bude ukládat do db nebo do nějaké proměnné
djlj
Profil
time() - vrací čas v sekundách od 1. 1. 1970 0.00:00.
Anonymní
Profil *
one
Profil
djlj
eh, na to jsem se neptal, nebo jsem tě nepochopil :-/
djlj
Profil
one
chtěl bych se zeptat jak zjistim čas poslední akce na webu
Uložíš si někam time().
Nox_lbc
Profil
http://php.vrana.cz/odhlaseni-uzivatele-po-urcite-dobe.php
one
Profil
djlj
aha, už to chápu

edit: za chvíli půjdu sepsat ten script, tak se uvidí ;)
Ssob
Profil
one
Dej to nekam na zacatek scriptu (stranky)... Nevim v cem je problem.
one
Profil
Ssob
jj sry, pozde jsem editoval ten muj prispevek, hned mi to nedocvaklo
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.