Autor Zpráva
Trololo
Profil *
Da sa nejako napr. pomocou php zistit struktura nejakeho webu?
staci mi iba vypis adresarov na webe a subdomene.
DJ Miky
Profil
Pokud k němu máš přístup v rámci filesystémnu, tak to jde, u vzdáleného serveru nikoliv (pokud nemá všechny adresáře udělané jako výpis souborů a podadresářů, viz stránky bez indexu).
tiso
Profil
Ono preparsovať všetky linky zo všetkých súborov z webu nie je sranda.
bukaj
Profil
Trololo
jen by mě zajímalo, k čemu ti to bude? :)
Trololo
Profil *
bukaj
Som len zaciatocnik.
Chystam sa spravit si web a nerád by som niekoho otravoval otazkamy či je lepšie umiestnit si napr. shoutbox, anketu, forum alebo niečo iné do korenoveho adresara alebo subdomeny.
Myslel som si ze sa to da, tak by som si presiel niekolko webov a pozrel sa.
Mastodont
Profil
Trololo

Tak použij nějaký stahovač typu Offline Explorer a prostě si celý web stáhni. Nemusíš vůbec nic programovat.
Trololo
Profil *
Mastodont
Ďakujem, toto ma nenapadlo :)
Alphard
Profil
Tak použij nějaký stahovač typu Offline Explorer a prostě si celý web stáhni. Nemusíš vůbec nic programovat.
V diskuzi o PHP dobrá rada :-)
jen by mě zajímalo, jak chceš zprovoznit anketu a fórum stažené pomocí Offline Exploreru
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.