Autor Zpráva
one
Profil
Čau, udělal jsem tento script na automatické odhlašování při neaktivitě 1minuty(to je jen na zkoušku), ale tento kód mi nefunguje, koukal jsem se na ostatní kódy na toto téma a jsou téměř stejné...

ob_start();

session_start();

$_SESSION["logged_time"] = time();

if ($_SESSION["logged_time"] < strtotime("-1 minute")) {
unset($user);
setcookie("user", false);
$user = "";
header("Location: users.php");
}else{
$_SESSION["logged_time"] = time();
}

...
ob_end_flush();


koukal jsem se i na další kódy, které se při tomto používají, a jsou téměř
stejné, tak nevím kde je chyba.

ps: ještě bych rád objasnil to slovo "nefunguje" prostě se uživatel neodhlasí
i když je 1minutu neaktivní, přičemž

unset($user);
setcookie("user", false);
$user = "";
header("Location: users.php");

používám při odhlašování a funguje to bez problemů
Alphard
Profil
$_SESSION["logged_time"] = time();
if ($_SESSION["logged_time"] < strtotime("-1 minute")) {


podmínka nebude nikdy splněna, vždy nastavíš aktuální čas
one
Profil
myslel jsem si to, takže stačí jen vyhodit
$_SESSION["logged_time"] = time(); před podmínkou, sice mi to tam hází, že jsou nejspíše blokované cookies, a nevím čím to je, ale když jsem před tu podmínku hodil to $_SESSION["logged_time"] = time();
tak to bylo ok, ale zase to nefungovalo, nevíte v čem by mohla být chyba?

edit: zde jsem opsal přesnou chybu, kterou mi to hlasí:
Limit pro přesměrování URL vypršel. Nelze nahrát požadovanou stránku. Je možné, že toto chování je způsobené blokováním cookies.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.