Autor Zpráva
radeson
Profil
jak se da pomoci PHP vypsat aktualni URL? diky....
Pavel Prochazka.zde.cz
Profil *
radeson co tim myslis aktualni url? to ktere mas v okenku prohlizece?
djlj
Profil
Projdi si pole $_SERVER, tam najdeš,co potřebuješ.
radeson
Profil
Pavel Prochazka.zde.cz
co tim myslis aktualni url? to ktere mas v okenku prohlizece? jj presne tak
Pavel Prochazka.zde.cz
Profil *
radeson
$_SERVER['QUERY_STRING']
toto vrati url predchazejiciho php scriptu, respektive url ktere bylo zadano aby se spustil tento script ktery prave bezi.
djlj
Profil
toto vrati url predchazejiciho php scriptu
Cože? Toto vrátí jen vše za ?. A ne předcházejícího skriptu, ale toho aktuálního.

Viz phpinfo.
Porovnej: http://vsevjednom.cz/info.php?blabla a http://vsevjednom.cz/info.php
ercecko
Profil *
takhle nejak sem vyresil, aby to vypsalo URL celou, ale verim ze to jde jednim prikazem:

echo "http://".$_SERVER['HTTP_HOST'].dirname($_SERVER['PHP_SELF'])."index.p hp?".$_SERVER['QUERY_STRING']."";

nesmejte se mi xD
Pavel Prochazka.zde.cz
Profil *
ercecko never tomu php neni vsemocne, ze na kazde prani existuje jeden prikaz....
maChy.eu
Profil *
2 ercecko: zbytečně složité řešení, které nebude fungovat vždy.


echo 'http://'.$_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER['REQUEST_URI'];
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.