« 1 2
Autor Zpráva
Pitt of Pce
Profil *
Sice jde uz o uzavrenou diskusi, ale musim se ozvat..

Pavel Prochazka.zde.cz
ehm.. Skutecne nechapu proc neco resit jednoduse na par radku, kdyz to jde pekne slozite ;)
Mejte na pameti, ze cim vic radku a podminek, tim vice se zatezuje pamet a procesor - chte bych videt web, ktery bude mit v pravem hornim rohu anketu tvorenou 720 radky kodu.. Az budete dosahovat navstevnosti tak od tis lidi denne, tak se nedivte, ze Vas vyhodi z Vaseho hostingu..
A k Vasi zmince o komunite php lidi - u me jeste porad pretrvava pocit, ze "php lidi" jsou vice otevrenejsi nez ty "od asp" :) Myslim, ze diskuse jsou prave od toho, aby se nastinilo reseni a pokud to nestaci, tak se o tom da dal diskutovat.. I kdyz na druhou stranu.. Proc to resim..


souki
A nemela by pro ten horni limit (500) byt administrace?!? :D
souki
Profil
Pitt of Pce
A nemela by pro ten horni limit (500) byt administrace?!? :D
Především by tam místo 500 měla být jen konstanta a konkrétní číslo by se vyplnilo někde globálně. Ideálně by se zjišťovalo přes PHP a bylo by to dokonalé.
aaa
Profil
co třeba spočítat všechny soubory v adresáři (načíst je do pole a dát count toho pole). pak akorát přičítat jedičku před příponu souboru. pokud to dosáhne toho maximálního počtu tak jí nepřičítat...
Roni
Profil
<script type="text/javascript">
var i=1;
</script>
<?

if(!intval($_GET['obrazek'])){
$_GET['obrazek']=1;
}

if(file_exists((intval($_GET['obrazek'])-1).".jpg")){
echo "<a href='".(intval($_GET['obrazek'])-1).".jpg' onclick='document.getElementById("obrazek").src=(i--)+".jpg"; return false'>předchozí</a>";
}

echo "<img src='".intval($_GET['obrazek'])."' id='obrazek' />";

if(file_exists((intval($_GET['obrazek'])+1).".jpg")){
echo "<a href='".(intval($_GET['obrazek'])+1).".jpg' onclick='document.getElementById("obrazek").src=(i++)+".jpg"; return false'>další</a>";
}
?>


tohle je přesně to, co jsem potřeboval :). Akorát mi to píše chybku (Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /var/www/galerie/daddyg.php on line 13). Řádek 13 je to první "echo". Zkoušel jsem to poupravovat, ale bez výsledku. Stejný je to u toho soukiho scriptíku. Nevíte, co s tím?
krteczek
Profil

echo '<a href="' . (intval($_GET['obrazek']) - 1) . '.jpg" onclick="document.getElementById(\'obrazek\').src=(i--) + \'.jpg\'; return false">předchozí</a>';

snadje to bez chyby..
Skusiljsem to opravit tak nevim... pred těmi vnořenymi prvky v zapisu javascriptu (jednoduche uvozovky) patří lomítka
krteczek
Profil
jo zobrazilo se to myslim správně ;-)
djlj
Profil
Roni
Nekontroloval jsem uvozovky, omlouvám se.
krteczek
Profil
Roni: já používám ale opačný styl zápisu než djlj, takže asi budeš muset postupně zkontrolovat všechny další echa
« 1 2
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.