Autor Zpráva
one
Profil
Včera jsem tu řešil problém se session, ale bohužel mi nikdo neodpověděl, tak to zkusím znova.

tento kód nefunguje, jelikož by se stále nastavoval aktuální čas, a podmínka by se nesplnila:

ob_start();

session_start();

$_SESSION["logged_time"] = time();

if ($_SESSION["logged_time"] < strtotime("-1 minute")) {
unset($user);
setcookie("user", false);
$user = "";
header("Location: users.php");
}else{
$_SESSION["logged_time"] = time();
}

...
ob_end_flush();

ale když vyhodim to $_SESSION["logged_time"] = time();
před podmínkou, tak se stránka ani nenačte a napíše to toto:
Výstraha
Limit pro přesměrování URL vypršel. Nelze nahrát požadovanou stránku. Je možné,
že toto chování je způsobené blokováním cookies.
Nox_lbc
Profil
Výstraha
Limit pro přesměrování URL vypršel. Nelze nahrát požadovanou stránku. Je možné


To ti dělá nejspíš ob_start();

$_SESSION["logged_time"] = time();


Určitě ne před tou podmínkou, to nedává smysl ...
one
Profil
Výstraha
Limit pro přesměrování URL vypršel. Nelze nahrát požadovanou stránku. Je možné

To ti dělá nejspíš ob_start();


nepomohlo :(
Nox_lbc
Profil
Výstraha
Limit pro přesměrování URL vypršel. Nelze nahrát požadovanou stránku. Je možné,
že toto chování je způsobené blokováním cookies.


Už vím, zacykluje se ti to ... http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&topic=30429&foru m=3&page=-1

Už jsem ti ten odkaz jednou psal - http://php.vrana.cz/odhlaseni-uzivatele-po-urcite-dobe.php
one
Profil
čau, tušil jsem, že to bude něco takového

ad.1
pročetl jsem to, ale jaksi jsem nepochopil co bych měl přepsat a na co

ad.2
o tom vím, dělal jsem to podle toho
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.