Autor Zpráva
Karel4
Profil *
rad bych udelal stranku v php kam by se nacetli obrazky ze slozkzy??? nemohl by mi nekdo pomoci sem lama tak se zeptam predem dik
roberta
Profil
http://interval.cz/serialy/php-skript-pro-generovani-galerie-obrazku/
Karel4
Profil *
dik... snad to pude
Karel4
Profil *
asi jsem hloupej ale kdyz to zkopiruju a dosadim za promeny tak to stejne nefunguje
roberta
Profil
Karel4
tak to stejne nefunguje
čo konkrétne? vypisuje to niečo? nejakú chybu?
Karel4
Profil *
hmm tezko rici kdyz to pustim tak se mi obevi jen bila obrazovka a to je vse... tak nevim jaky mam psat chyby ale podel to jsme usoudil ze je nekde chyba
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.