Autor Zpráva
Bhu
Profil
Ahoj, zkouším nějaké mody na svoje phpbb s tim, že mám "run" (lepší ekvivalent nevím) nivisec_install.php. - mělo by to v databázi udělat tabulku nebo tak něco.

Na nivisec_install.php mi to píše:

Parse error: parse error, expecting `','' or `';'' in /3w/wz.cz/s/studio6/forum/nivisec_install.php on line 243

a v souboru je na lajně 243 tohle:

(243) echo '

(244) <form action="'.basename(__FILE__).'" method="get" name="choose_form">
(...)';


To echo je všude stejné. Nevite, jak to opravit? díky
Bhu
Profil
Poradte prosim...dik
bukaj
Profil
Bhu
je také možné, že na řádku 242 chybí středník na konci příkazu
Bhu
Profil
bukaj

Nechybí...
bukaj
Profil
a když se vymaže to echo, funguje skript bez problémů?
Bhu
Profil
Ne...stejná chyba...ani když před tim html ukončim php a za tim zase "začnu" to php
bukaj
Profil
imho v tom případě je chyba před tím echem :)
Bhu
Profil
no tady je několik řádků toho kódu (celá ta funkce)...


function print_modes_select()
{
global $mode_list;
echo '
<form action="'.basename(__FILE__).'" method="get" name="choose_form">
<center><span class="gen">Choose an option:&nbsp;&nbsp;
<select name="mode">';
<?php foreach($mode_list as $name => $file)
{
echo '
<option>'.$name.'</option>';
}
echo '
</select><br /><input type="submit" name="submit" value="Submit"></form>';
}
souki
Profil
dej pryč <?php
djlj
Profil
To <?php tam nepatří…
Bhu
Profil
jo jasně
Bhu
Profil
už jsem to opravil ale pořád to hlásí stejjnou chybu
Nox_lbc
Profil
už jsem to opravil ale pořád to hlásí stejjnou chybu

no, moc možností už není ;) zkus zakomentovat //global $mode_list;
Bhu
Profil
Nox_lbc

Nic...
bukaj
Profil
Bhu
na tohle je jediné řešení. postupně odmazávej příkazy, až ti to přestane hlásit chybu
Bhu
Profil
bukaj

Zajímavé řešení...zkusim to...nejsřív odmažu echa...

můžu ne-ukončit php a rovnou psát html a pak zase navázat na php?
bukaj
Profil
můžu ne-ukončit php a rovnou psát html a pak zase navázat na php?
nepochopil jsem, co je tím myšleno, ale přepínání mezi PHP a normálním HTML bych se být tebou radši co nejvíce vyhýbal,
Bhu
Profil
no mám tam
function print_modes_select()

{
global $mode_list;
echo '
<form action="'.basename(__FILE__).'" method="get" name="choose_form">
<center><span class="gen">Choose an option:&nbsp;&nbsp;
<select name="mode">';
foreach($mode_list as $name => $file)
{

a jestli mám jenom odmazat echo nebo udělat tohle:

function print_modes_select()

{
global $mode_list;
?>
<form action="'.basename(__FILE__).'" method="get" name="choose_form">
<center><span class="gen">Choose an option:&nbsp;&nbsp;
<select name="mode">
<?php foreach($mode_list as $name => $file)
{
bukaj
Profil
prostě jen odmazat
Bhu
Profil
dobře jdu na to.
Bhu
Profil
jo a neni něco špatně v tom
<form action="'.basename(__FILE__).'" method="(...)>


? tomu trochu nerozumim
bukaj
Profil
mělo by to být v pohodě. pokud to odmažeš a pořád ti to hlásí chybu, tak chyba je někde jinde.
Bhu
Profil
prave nevim co znamena ta action u toho formu...
Mastodont
Profil
No skript, který ten form zpracuje.
Bhu
Profil
Ten soubor je na nainstalování tabulky do databáze. Možná by šla udělat ručně, ale nevim, jak z toho vytáhnout ty informace, jestli tam nějaké jsou...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.