| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| null-byte Profil * |
#1 · Zasláno: 23. 5. 2007, 22:23:35
Zdravim.
Uz som sa hodne dlho trapil , ale nedokazem sa vysomarit z toho... Mam domenu (blog) a chcem aby (pre kvalitnejsie SEO,...) stranky s adresamy na clanky vyzerali typu www.stranka.cz/clanky/nazov-clanku Ked dam (do svojho root adresare) RewriteRule ^clanky/(.*) index.php?action=read&id=$1 , tak sa mi stranka zobrazi bez css stylu a tak... Dam teda [R] , ale potom ma to hodi na index.php?action=... PLS. ako mam spravit to , ze clanok bude mat adresu www.stranka.cz/clanky/taky-pekny-clanook , aby sa mi zobrazil KOREKTNE (teda s stylom,,...) index.php?action=read&blablabla , ale aby sa nerewritla adresa , teda aby ostala /clanky/taky-... vopred diky!!! |
||
| smajli Profil |
#2 · Zasláno: 23. 5. 2007, 23:07:46
null-byte
Pokud používáš relativní adresování, tak ti přepne rewrite na cestu clanky/neco a pak se cesty vztahují k neexistujícímu adresáři a nenajdou se ti soubory protože tam nejsou. Přepiš adresy na absolutní - přidej na začátek odkazu / (např. /styl.css), aby se cesty vztahovaly k rootu webu. (snad jsem to napsal dobře nejsem žáden guru) |
||
| null-byte Profil * |
#3 · Zasláno: 24. 5. 2007, 15:42:02
smajli
Hej nad tymto riesenim som uz uvazoval skor , predtym ako som pisal. Zaujimalo by ma ci neexistuje neake riesenie "elegantnejsie" priamo pomocou htaccessu ... aj tak diky ;) |
||
| Mastodont Profil |
#4 · Zasláno: 24. 5. 2007, 15:46:09 · Upravil/a: Mastodont
Jasně že existuje, vypni rewrite pro CSS.
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !.*.css |
||
| Mastodont Profil |
#5 · Zasláno: 24. 5. 2007, 15:48:56
Před tím .css ještě zpětné lomítko.
|
||
|
Časová prodleva: 18 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0