Autor Zpráva
dromedaros
Profil
Nevíte proč to nefunguje? Má to mazat články.
(Možná je to tak blbje napsaný, že není ani jasný k čemu to slouží.)

<?php
$db_jmeno="neco";
$db_heslo="to nemusite vedet";
$db_server="to taky ne";
$db_databaze="a tohle taky";
@$spojeni = mysql_connect($db_server,$db_jmeno,$db_heslo)
or die ("
<p>Spatne zadane udaje (asi heslo, server nebo jmeno.) v admin/db.php </p>
<p><strong>Duvod:</strong> " . mysql_error() . "</p>
<p><strong>Cislo chyby: </strong>".mysql_errno() . "</p>
");
mysql_query(" DELETE FROM clanky WHERE id='".$_GET["id"]."'");
echo "Článek byl úspěšně smazán. <a href='?str=mazani-clanky'>zpět</a>";
?>
bukaj
Profil
mělo by to vymazat jeden článek z databáze. imho tam chybí výběr databáze. takže před řádek s mysql_query přidat:
mysql_select_db($db_databaze, $spojeni);
Kcko
Profil
1 ? ;)))

id = $_GET[id] ...

$_GET[id] = " 1 OR id > 1 ";

;)
Taps
Profil
<?php
$db_jmeno="neco";
$db_heslo="to nemusite vedet";
$db_server="to taky ne";
$db_databaze="a tohle taky";
@$spojeni = mysql_connect($db_server,$db_jmeno,$db_heslo)
or die ("
<p>Spatne zadane udaje (asi heslo, server nebo jmeno.) v admin/db.php </p>
<p><strong>Duvod:</strong> " . mysql_error() . "</p>
<p><strong>Cislo chyby: </strong>".mysql_errno() . "</p>
");
mysql_select_db($db_databaze, $spojeni);
if($id=$_GET['id']){
mysql_query("DELETE FROM clanky WHERE id='$id'");
echo "Článek byl úspěšně smazán. <a href='?str=mazani-clanky'>zpět</a>";
else{
echo "Článek nebyl smazána, nastala chyba !";
}
?>
Davex
Profil
Dobré by bylo opatření proti SQL Injection:
$id = intval($_GET['id']);


nebo

if (!get_magic_quotes_gpc()) {
$id = addslashes($_GET['id']);
} else {
$id = $_GET['id'];
}


(podle toho, jestli má být id číslo)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.