Autor Zpráva
lolo
Profil *
ahoj mam taky problem.. chcel by som aby sa mi napr v sekcii dowload co je len pre registorvanych ukazovali obrazky.. ale.. cely ten skript a funkcie mam v adresari fotoalbum
chcem aby sa mi to ukazovalo na tom istom zakladnom indexe.php.. v strede... a nie ze ma odkaze napr. http://www.xxx.tym.sk/fotoalbum/image.php? kde vyzera stranka uplne inak ako si predstavujem :( pls pomozte
Hooonza
Profil *
Include?
lolo
Profil *
no ale ako to spravit?:(
icka
Profil *
Nechápu otázku... Tak tam prostě ty obrázky vlož... To je problém??
<img src="obrazek.jpg" border="0" alt="popisek">

A jestli je registrovanej tak to řeš přes cookies nebo sessions ...
lolo
Profil *
proste si kuknite tento web nieje dorobeny ale sak pracuje sa a sekcia fotoalbum tam :( ako to mam spravit aby sa mi to ukazovalo na tom indexe
http://www.for7.tym.sk
lolo
Profil *
haloo poradite mi alebo nie
Pavel Prochazka.zde.cz
Profil *
lolo spise presne popis problem, nejak tomu nerozumi. popis to velice podrobne..... Pak ti mozna nekdo pomuze....
jahodal
Profil
proste si kuknite tento web nieje dorobeny ale sak pracuje sa a sekcia fotoalbum tam :( ako to mam spravit aby sa mi to ukazovalo na tom indexe
http://www.for7.tym.sk[/i]
tak ja nevim jak ostatnim ale me se to includuje do indexu a zobrazuje se to tam. PS: obrazky se upravuji v pomeru a na nahledy se nepouzivaji velikostne neupravene obrazky jelikoz se nacita cela datova velikost a to zatezuje server a zpomaluje nacitani stranek. vytvor si nahled prez php nekde sem to tu videl.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.