Autor Zpráva
mav
Profil *
Ahoj mám skript na upload a potřeboval bych po výběru z roletkového menu ukladat
do te urcite slozky? jak mam zakomponovat proměnou složka? Bylo by možné mi to ukázat rovnou na kódu?
Děkuji!




<?php

if ($akce == "Upload") {

if ($soubor_type == "text/plain" or $soubor_type="text/html") {
if (copy ($soubor, "data/$soubor_name")) {
echo "Soubor $soubor_name o velikosti $soubor_size bajtů
byl úspěšně nahrán na server<BR>";

}
else {
echo "Při nahrávání souboru došlo k chybě!<BR>";
}
}
else {
echo "Chyba soubor není požadovaného typu!<BR>";
}
}

?>

jméno souboru:
<FORM ACTION="upload.php" METHOD="post" ENCTYPE="multipart/form-data">
<INPUT TYPE="file" NAME="soubor" SIZE="30"><br><br>
nahraj do složky:&nbsp;<select>
<option>casopis</option>
<option>sbornik</option>
<option>konference</option>
<option>dalsi</option>
</select>
<INPUT TYPE="submit NAME="akce" VALUE="Upload">
jahodal
Profil
jak mas if (copy ($soubor, "data/$soubor_name")) tak to uprav na if (copy ($soubor, $_POST['adresar']/$soubor_name)) a u vyberu (<select >) hod name="adresar". zacni pouzivat globalni promene(mala rada)
mav
Profil *
Hlásí mi to : Warning: Division by zero in

a skritp nefunguje...
bukaj
Profil
mav
Hlásí mi to : Warning: Division by zero in
Varování: dělení nulou... co říct jiného, než najít ten řádek, kde to je a upravit to dělení, ale skript by i tak měl jít
czechport
Profil
Hlásí mi to : Warning: Division by zero in
patrně jsi opsal doslova "$_POST['adresar']/$soubor_name" jak ti radil jahodal - on ti ale pouze nastínil. Takže tam doplň tečky a lomítko dej do uvozovek (spojování řetězců), jinak si to bude myslet že chceš dělit proměnnou soubor_name :-)
mav
Profil *
Dík!
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.