Autor Zpráva
rony
Profil *
ahoj chcel by som sa len spytat ci by sa napr. v kalkulacke nemohla vypisat hodnota niekde do "textfile"
a nie odosielat tymto vysledok na stra49.php
<form action="49.php" method="post">
DJ Miky
Profil
Pokud jsem to správně přelouskal, tak ti jde o zápis do souboru.

Využij fcí file_put_contents (pouze v PHP 5) nebo fopen, fwrite, fclose.
Casero
Profil
rony
Není ti vůbec rozumět...zkus svůj dotaz přepsat...zatím sem to pochopil tak, že chceš něco vypočítat bez odeslání dat na server, tak to lze leda přes JS, přes php nikoliv!
rony
Profil *
pardon.. zle som zacal..cize este raz.. som zaciatocnik.

proste vytvoril som si v php kalkulacku... ale ked proste stlacim na tlacitko "vypocitat" ktore vypocita zadane hodnotyma odosle na stranku pomocou tohto
 <form action="49.php" method="post"> 
na stranku 49.php //mimichodomm ten script je na stranke 49.php...
no a ja sa pytam ci by sa nedal nejak vypisat vysledok do nejakej tabulky alebo alebo niekde do "textfile"
na tu istu stranku "49.php"
Casero
Profil
rony
Aha, takže po odeslání na stejnou stránku kontrolovat, zda je plný výsledek, a když jo, tak uložit do souboru viz.DJ Miky a nebo se podívat na mysql ;)
rony
Profil *
aha tak nevadi ja som v knihe este len na strane 93 :D cize o MYSQL bude rec az o 30-40 stran.. ale dakujem aspon viem cim by sa to dalo
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.