Autor Zpráva
Jacker
Profil *
Ahoj, mám drobný dotaz. Když udělám nějaký obrázek pomocí GD knihovny, jak ho mám integrovat do stránek. Našel jsem, že když chci obrázek zobrazit, musí tam být hlavička.

Header ('Content-type: image/gif');

J ale když tam dám tuto tak se nezobrazí ostatní prvky.
Např.:
<?php
$height = 88;
$width = 31;
$image = ImageCreate ($width, $height);

$black = ImageColorAllocate ($image, 0, 0, 0);
$image = ImageCreateFromPNG ("podklad.png");

ImageString($image, 4, 25, 12, 'test text', $black); /*velikost linky*/

Header ('Content-type: image/gif');
Imagegif ($image);
ImageDestroy($image);

echo 'aaaa';
?>

no tak mi to prostě aaaa nevypíše. Ani metodou print. Jak se to musí správně zakomponovat do kódu? Díky
Alphard
Profil
tohle se řeší například pomocí dvou souborů:
1. neco.php
<img src="obrazek.php">
aaaa
2. obrazek.php
<?php
$height = 88;
$width = 31;
$image = ImageCreate ($width, $height);

$black = ImageColorAllocate ($image, 0, 0, 0);
$image = ImageCreateFromPNG ("podklad.png");

ImageString($image, 4, 25, 12, 'test text', $black); /*velikost linky*/

Header ('Content-type: image/gif');
Imagegif ($image);
ImageDestroy($image);
?>
Jacker
Profil *
skvěle díky moc

Uz to chapu ten odkaz muze byt primo na ten soubor php jelikoz obdrzi pote hlavicku ze je obrazek chapu to dobre ??
Alphard
Profil
AFAIK ano

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0