Autor Zpráva
Borsa
Profil
Ahoj všichni, mám drobný problém ... Vytvořil jsem si registraci do stránek na jejímž konci, po uložení údajů do databáze zakládám SESSION se kterými chci po přesměrování dál pracovat... Když se kouknu do správce Cookies, tak tam je ID té SESSION uloženo, nicméně když pak mám podmínku, že jestli existuje, zobraz nebo nezobraz něco, skript se pořád chová jakoby session neexistovala... Nevíte v čem je chyba???

Založení session:
session_start();
$_SESSION['registered'] = 'yes';
$_SESSION['uName'] = $uName;
$_SESSION['cas'] = date('j.n.Y G:i:s',$cas);

header("Location:index.php?err=ok");

Dotazy:
1) if (!isset($_SESSION['registered']))
{
echo "<p class='login'>Nemáte dosud žádný účet? Pokračujte <a href='".$_SERVER['PHP_SELF']."?wpage=register'>registrací</a></p>";
}

a za 2)
if(isset($_GET['err']))
{
switch ($_GET['err'])
{
case "empty":
reg_form() ;
echo "<span class='err'>Nezadali jste všechny údaje, vyplňte prosím registrační formulář znovu.</span>";
break;
case "wpass":
reg_form() ;
echo "<span class='err'>Zadali jste špatně kontrolní heslo, zkuste to prosím znovu.</span>";
break;
case "dname":
reg_form() ;
echo "<span class='err'>Uživatel s zadaným jménem již existuje, zvolte prosím jiné jméno.</span>";
break;
case "ok":
if(isset($_SESSION['uName']) && isset($_SESSION['cas'])){
echo "<span class='err'>Vítejte uživateli ".$_SESSION['uName']."! <br />Vaše registrace z ".$_SESSION['cas']." <br /> proběhla v pořádku, nyní jste byl automaticky přihlášen.</span>";
}
break;
}
}


Tak kde je prosím chyba??? Za pomoc moc děkuju.
Mastodont
Profil
To je víc stránek, že? A voláš session_start(); na každé z nich?
Borsa
Profil
Je to víc stránek ... Nevolám, jdu to zkusit :o) Vidíš to mě nenapadlo, myslel jsem že to nemusím ... Díky ozvu se
Borsa
Profil
Ok všechno v pohodě.. Díky moc za radu!

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: