Autor Zpráva
aha
Profil *
Pls poraďte, nainstaloval jsem si WAMP 5, postupoval jsem podle průvodce (nic jsem neměnil), pouze jsem nezatrhnul spustit při startu. Teď mám problém - nejde mi spustit Apache. Port 80 je otestovaný a volný, když spustím instalaci dostanu hlášku, že probíhá úspěšně - stiskni ENTER, stisknu okno spadne a nic se nenainstaluje. Tray icon mi dává hlášku, že 1z2 služeb běží - Online, ( MySQL ?). Když dám zapnout/obnovit službu - nic se neděje.
nightfish
Profil
najdi si apache.exe a ten spusť z příkazové řádky (cmd.exe) ručně
buď se spustí a zůstane běžet
a nebo vypíše nějakou chybovou hlášku
luka
Profil *
mas skype?
aha
Profil *
Skype mám, ale vypnutý, takže port 80 je volný. To jsem i otestoval. Chybovou hlášku to dává, viz. níže, ale já jako začátečník si s ní nevím rady. Prohledal jsem složku c:WAMP, ale apache.exe tam není!
Nemůže tam být ta chybka?

[Wed Jun 06 18:06:46 2007] [notice] Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.3 configured -- resuming normal operations
[Wed Jun 06 18:06:46 2007] [notice] Server built: Jan 9 2007 23:17:20
[Wed Jun 06 18:06:46 2007] [notice] Parent: Created child process 2284
[Wed Jun 06 18:06:46 2007] [notice] Child 2284: Child process is running
[Wed Jun 06 18:06:46 2007] [crit] (OS 10022)Byl zadán neplatný argument. : Child 2284: setup_inherited_listeners(), WSASocket failed to open the inherited socket.
[Wed Jun 06 18:06:46 2007] [crit] Parent: child process exited with status 3 -- Aborting.

[Wed Jun 06 18:06:46 2007] [crit] Parent: child process exited with status 3 -- Aborting.
[Wed Jun 06 18:08:04 2007] [notice] Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.3 configured -- resuming normal operations
[Wed Jun 06 18:08:04 2007] [notice] Server built: Jan 9 2007 23:17:20
[Wed Jun 06 18:08:04 2007] [notice] Parent: Created child process 3600
[Wed Jun 06 18:08:04 2007] [notice] Child 3600: Child process is running
[Wed Jun 06 18:08:04 2007] [crit] (OS 10022)Byl zadán neplatný argument. : Child 3600: setup_inherited_listeners(), WSASocket failed to open the inherited socket.
[Wed Jun 06 18:08:04 2007] [crit] Parent: child process exited with status 3 -- Aborting.
aha
Profil *
Prohledal jsem celý c: disk, ale ani apache.exe, ani cmd.exe tam není...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0