Autor Zpráva
Glumik
Profil *
Zdravim, lze nejak zjistit, jestli je na titulni uplne cizi strance mnou pozadovany obsah?
habendorf
Profil
Samozřejmě.
Anonymní
Profil *
what?
asik potrebujes file_get_contents a potom regular
Glumik
Profil *
Nejaky hruby nacrt, jak by script mel vypadat by nebyl? :o)
djlj
Profil
Třeba takhle:

if(ereg("nejaky text", file_get_contents("http://example.com"))){
//obsahuje
}
else{
//neobsahuje
}
Glumik
Profil *
djlj

Nemyslel jsem si, ze to bude, tak jednoduche. :o) Dekuji.
maarlin
Profil
na můj vkus file_get_contents není zrovna komfortní řešení, ve většině případů je na tohle nejlepší použít knihovnu CURL (pokud je na serveru k dispozici). Jinak ale zmíněná funkce je asi nejlepší náhradou CURL, pokud jej nemáš k dispozici.
http://cz2.php.net/manual/cs/ref.curl.php
nightfish
Profil
na můj vkus file_get_contents není zrovna komfortní řešení
proč? v případě, že potřebuji stáhnout obsah stránky, jejíž znám URL a nepotřebuji posílat žádná POST data, nepotřebuji podporu cookies apod. je řešení pomocí file_get_contents nejrychlejší a nejpřehlednější...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: