Autor Zpráva
Richard1254
Profil *
Cau,

nastal mi jeden problem. Kdyz mam ve formularovem policku treba 24", tak pri odeslani (kontrola vyplnenych udaju) se mi to hodi na 24, coz nechci. Ve zdrojaku tam tam dvojita uvozovka je, ale nezobrazi ji proste prohlizec, protoze hodnotu toho policka ohranicuji prave dve dvojite uvozovky :(

Jak to resite?
bukaj
Profil
value='$hodnota'
nebo
value="addslashes($hodnota);"

možná, ale že to jde i jinak a lépe
Richard1254
Profil *
Už jsem na to přišel, ale i tak díky:

htmlspecialchars ($var,ENT_COMPAT);

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: