Autor Zpráva
one
Profil
Zdravim, už jsem se ptal na jiném fóru, ale tam mi patřičně neodpověděli, a tak se ptám tady...

potřebuji vybrat data z databáze a poté je vypsat na stránku.

zkoušel jsem tyto 2 kódy, ale ani jeden z nich nefunguje (prostě se nic nevypíše):
1)

$charactername_select = $db->sql_query("SELECT * FROM `character` WHERE
`id`='".$userid."'");
$row = mysql_fetch_array($charactername_select);

echo $row['name'];


2)

$charactername_select = $db->sql_query("SELECT * FROM `character` WHERE `account`='".$userid."'");


while($row = $db->sql_fetchrow($charactername_select)){

$charactername = $row['name'];
echo "$charactername";
}


btw. proměnnou $userid mám na 100% naplněnou, testoval jsem

děkuji všem za pomoc
Kcko
Profil
Byl by problem si nechat vypsat mysql_error() pripadne mysql_errno();
Mastodont
Profil
Proč tam jsou ty tečky kolem $userid ??

UPDATE - Asi by to chtělo se vyspat ...
one
Profil
Omlouvám se, mysql_error(); už jsem zkoušel předtím a nic nevypisoval, už jsem to vyřešil měl jsem tam takovou blbou chybu...ještě jednou se omlouvám, že jsem to nevyřešil dříve a to už se s tím peru asi 3 hodiny :)
one
Profil
ale přece jen bych měl otázku, zobrazuji to pochopitelně pomocí echo
a potřebuji to ztučnit udělal jsem to takto:
echo "<b>$charactername</b>";
ale toto nefunguje, musí se to ošetřit nějak jinak, nebo mám někde zase nějakou blbou chybku?
DJ Miky
Profil
Mastodont
Spojování řetězců...

one
echo "<b>".$charactername."</b>";
one
Profil
DJ Miky
nepomohlo...

ale zkusil jsem si to nastyloval a to $charactername obalit do divů a tak už to jde, tak mi asi nezbyde nic jiného než to udělat takhle, nebo máte nějaký nápad?
krteczek
Profil
a nemáš nějak blbě nastylovyne b?
one
Profil
ee nemám, no už jsem to vyřešil pomocí toho divu...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: