Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Tio Profil * |
#1 · Zasláno: 10. 6. 2007, 21:39:56
Mam takyto anonymizer:
<html> <head> <title>Anonymizer</title> </head> <body> <center> <br /> <form action="?" method="GET"> <input type="text" name="q" value=""> <input type="hidden" name="act" value="anon"> <input type="submit" value="ANONYMIZE"> </form> <form action="?" method="GET"> <input type="hidden" name="q" value="http://www.google.com/"> <input type="text" name="s"> <input type="hidden" name="act" value="angs"> <input type="submit" value="ANONYMIZED GOOGLE SEARCH"> </form> </center> <hr /> <hr /> <base href="<?php echo($_GET["q"]); ?>" /> <!-- Readfile START --> <?php $q = $_GET["q"]; $act = $_GET["act"]; //Anonymized Browsing if ( $act == "anon" ) { $page=readfile ($q); echo $page; } //Anonymized Googling if ( $act == "angs" ) { readfile ("http://www.google.com/search?&q=".$s.""); } ?> <!-- Readfile END --> </body> </html> problem je v tom ze ked si nejaku stranku cez neho natiahnem tak vzdy musim kazdy odkaz okopyrovat do formu.....bolo by treba nejako upravit premennu $page aby upravilo odkazy tak aby sli cez anonymizer. vie niekto poradit? mozete si to pozriet na tio289.freehostia.com |
||
BaTeCzKo Profil |
#2 · Zasláno: 11. 6. 2007, 08:13:30
jedine primo prepisovat odkazum jejich href parametr, jde to mozna pomoci nejakeho regulerniho vyrazu, nevim
|
||
monarcha Profil |
#3 · Zasláno: 11. 6. 2007, 09:46:41 · Upravil/a: monarcha
napadá mě akorát nahradit všechny odkazy v načtené stránce nějakým javascriptem, který by vyplnil formulář a odeslal ho, něco jako:
v proměnné $page bude načtená stránka
a javascriptová funkce myGetUrl vyplní do formuláře adresu a formulář odešle |
||
Aleš Janda Profil |
#4 · Zasláno: 11. 6. 2007, 14:34:22
A nejen odkazy, ale i cesty k obrázkům, ke stylům a dalším vnořeným odkazům. A u toho všeho je ještě třeba rozlišovat absolutní a relativní cestu.
Také jsem něco podobného dělal, ale bylo to dost maso, rozhodně pár regulárů je málo, chce to rozebrat text takřka znak po znaku. |
||
tio Profil * |
#5 · Zasláno: 11. 6. 2007, 15:21:51
nefunguje mi to......vies mi to zakomponovat do toho kodu? pls
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
0