Autor Zpráva
emil
Profil *
Zdravim udelal jsem si jednoduchy script + formular na upload , ale me z neznameho duvodu je nefunkcni


<?




$upload=$_FILES['upload']['tmp_name'];


if($upload_type=="image/pjpeg" || $upload_type=="image/gif"){
if(is_uploaded_file($_FILES['upload']['tmp_name'])):
$jmeno_souboru=$_FILES['upload']['name'];

move_uploaded_file($_FILES["upload"]['tmp_name'], "obrazky/$jmeno_souboru");

endif;
}
else
{
echo"neco neni v poradku";
}


?>
<html>
<head><title>Galerie volny upload obrazku</title>
</head>

<body>
<table>
<tr>
<form method="POST" action="galerie.php" enctype="multipart/form-data">

<tr><td>Upload obrazku:<input type="file" name="upload"></td></tr>
<tr><td><input type="submit" value="odeslat"></td></tr>
</form>
</tr>
</table>
</body>
</html>

nevite kde by mohla byt chyba ? Pri jakemkoliv uploadu obrazku nic nikam nejde :(((, myslim , ze by chyba mohla byt v zadavani cesty k uploadu
Alphard
Profil
Pri jakemkoliv uploadu obrazku nic nikam nejde :(((
nic se nestane, nevypíše?

zkusil bych podmínku
if($upload_type=="image/pjpeg" || $upload_type=="image/gif"){
ošetřit na vypnuté register globals
emil
Profil *
jakym zpusobem osetrit na vypnute register globals ? :(
emil
Profil *
tak uz mi to jde , problem byl v nastaveni pravech slozky pro cteni ...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: