Autor Zpráva
sh00ter
Profil
mam takovy problem, udelal jsem formular, kde si navstevni muze vybrat ze dvou css stylu, nastavim pomoci setcookie(); cookie na 1 rok, ale pokud bude chtit drive nez za ten rok zmenit ten design na ten druhej(pokud si nesmaze cookie) tak mu to nepude, dovedel sem se ze cookie znicim kdyz nastavim zapornou hodnotu, tak sem dal kod

<?php

setcookie("style", $style, time()-1);
setcookie("style", $style, time()+3600*24*365);
?>


nebo sem zkousel

<?php

setcookie("style", $style, time()-3600*24*365);
setcookie("style", $style, time()+3600*24*365);
?>

ale nic z toho mi nefungovalo, poradte pls...
sh00ter
Profil
mam takovy problem, udelal jsem formular, kde si navstevni muze vybrat ze dvou css stylu, nastavim pomoci setcookie(); cookie na 1 rok, ale pokud bude chtit drive nez za ten rok zmenit ten design na ten druhej(pokud si nesmaze cookie) tak mu to nepude, dovedel sem se ze cookie znicim kdyz nastavim zapornou hodnotu, tak sem dal kod

<?php

setcookie("style", $style, time()-1);
setcookie("style", $style, time()+3600*24*365);
?>


nebo sem zkousel

<?php

setcookie("style", $style, time()-3600*24*365);
setcookie("style", $style, time()+3600*24*365);
?>

ale nic z toho mi nefungovalo, poradte pls...
sh00ter
Profil
neeeeeeeee uz zase...:(
Alphard
Profil
zkus to takhle:
setcookie ("style", "", time() - 3600);
sh00ter
Profil
nene kdepak, ani nahodou...
TFSi
Profil
Teoreticky by mělo stačit zneplatnění nastavením aktuálního času = za vřeřinu už platit nebude.
setcookie ("style", $style, time());
sh00ter
Profil
tak bud to nefacha nebo sem blbej....docet sem se, ze kdyz nastavuju pomoci
setcookie("jmeno", "hodnota", time() +60*5);

tak to pak smazu
setcookie("jmeno", "hodnota", 0);

vyzkousel sem to ale stejne mi to nefachalo...
dyztak to nekdo zkuste na www.sh00ter.xf.cz je dole vyber css...ale pochybuju ze by to byl problem myho prohlizece...
TFSi
Profil
sh00ter
Hodnota 0 být nemůže. Musí to být unixový timestamp v minulosti, tudíž použiješ time() pro získání aktuálního času a od něj něco odečteš, třeba 3600 (hodinu) a musí to fungovat i kdyby nechtělo ...
sh00ter
Profil
mno fungovat to taky nechce...poslu cast kodu indexu pac jinak to nevidim...a nedeste se, ten kod je strasnej...

<?php
if(($_COOKIE['style']=='styles/style.css') or ($_COOKIE['style']=='styles/style-optimistic.css')) {
$styl=$_COOKIE['style'];
}

else {
$styl="styles/style.css";
}

echo "<link rel='stylesheet' href='$styl' type='text/css' />";
?>

a pak soubor setcookie.php kerej tu cookie nastavuje

<?php

setcookie ("style", $style, time()-3600);
setcookie("style", $style, time()+3600*24*365);
header("location: index2.php?section=index");
?>
djlj
Profil
Hodnota 0 být nemůže. Musí to být unixový timestamp v minulosti
0 je 1. 1. 1970 0.00:00.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: