Autor Zpráva
Honza Václavík
Profil *
mam problem s fotogalerii, chci udelat abych mel rozdelene fotky automaticky napr 10 na stranku misto zobrazeni vsech v adresari, ale nevim jak na to. Poradte mi pls
Taps
Profil
To by mohlo jít vyřešit pomocí listování.
Honza Václavík
Profil *
a jak na to?
Taps
Profil
Honza Václavík
Podívej se na http://www.evil666.net/clanek/6/strankovani.html
v6ak
Profil
Taps
Podívej se na http://www.evil666.net/clanek/6/strankovani.html[/i]
Jj je to slušně děravý, kak je psáno v komentářích.

Obecně je vhodné použití LIMIT a OFFSET (minimálně MySQL a PgSQL). Před dosazením jako parametr bych to buď přejel pomocí intval, nebo bych to zkontroloval pomocí ctype_digit. BTW jednou, když jsem to dělal se mi "podařilo" i dělení nulou. Není to díra, ale je ostuda, když se objeví chybová hláška. LIMIT má být kladný a OFFSET nezáporný.
Taps
Profil
v6ak
Já jsem uvedl, jen příklad. Na netu je spousta návodů jak udělat jednoduché stránkování.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: