Autor Zpráva
davef6
Profil
mám script pro uploadování souborů na web a pořád mi to píše

Warning: copy(games/aktiv.jpg) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/web5/mp3-stahuj.eu/test.mp3-stahuj.eu/administrace/upload_hry .php on line 28

zkoušel jsem měnit i práva, ale pořád nic nevíte co s tím?
bukaj
Profil
zdrojový soubor nebyl nalezen, a tak nejde ani kopírovat. bude to chtít ověřit správnost cesty. games/aktiv.jpg nevypadá zrovna na uploadovaný soubor.

tip: k přesunu uploadovaných souborů radši používej move_uploaded_file()
davef6
Profil
skript mám v adresáři admin a obrázky ukládám do adresáře games
oba adresáře jsou na stejné úrovní, tak by to mělo být dobře, ale pořád to nefunguje

if (is_uploaded_file($_FILES["obrazek"]["tmp_name"])):
$name = $_FILES["obrazek"]["name"];
move_uploaded_file($_FILES["obrazek"]["tmp_name"], "../games/$name");
endif;
djlj
Profil
1. Zbytečná duplikace proměnných — move_uploaded_file($_FILES["obrazek"]["tmp_name"], "../games/".$_FILES["obrazek"]["name"]);
2. Nastav práva 777 pro složku games.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0