Autor Zpráva
joseff0
Profil *
Ahoj.
Mam index.html, kde je formular, asi takyto(pravdaze aj s hlavickou, kodovanie utf5):

<FORM name=lgn action=game.php method=post>

<TABLE cellSpacing=5>
<TR>
<TD>Zadajte Vaše prihlasovacie údaje</TD>
</TR>
<TR>
<TD><span class=lbl>Login:</span></TD>
</TR>
<TR>
<TD><INPUT class="ins" maxLength=15 name=login></TD>
</TR>
<TR>
<TD><span class=lbl>Heslo:</span></TD>
</TR>
<TR>
<TD><INPUT class="ins" type=password maxLength=20 name=pw></TD>
</TR>
<TR>
<TD><P>
<INPUT type="hidden" name="inputt" value="1">
</TD>
</TR>


<TR>
<TD><P>
<INPUT type="submit" class="button" value="Log in">
</TD>
</TR>
</TABLE>

</FORM></body></html>



a v game.php je:


<?
session_start();
$_session['login'] = $_POST['login'];
echo $_session['login'];

Kod je ok, robi co ma, ale ked chcem zobrazit zdrojovy kod stranky game.php,
tak nic nezobrazi:(
Ak ju chcem ulozit, vypise, ze sa neda ulozit, lebo chyba jeden zo suborov:(

Preco mi to robi?

Dakujem

joseff
Tomáš Langer
Profil
Protože PHP skript se zpracovává na serveru. Ty vidíš pouze HTML výstup. Jelikož v tom souboru žádné HTML nemáš, tak nevidíš nic.
joseff0
Profil *
Oprava - kodovanie utf-8, prehliadac IE 6.0
joseff0
Profil *
Vdaka za odpoved.

Zmenil som game.php na

<?
session_start();
$_session['login'] = $_POST['login'];
echo $_session['login'];
?>
<P>Ahoj</P>

V prehliadaci mam:
Jano
Ahoj

a source code nezobrazi :(((
j.
Sicario
Profil *
Ted nevim presne, ale nemusi se pole pro session $_SESSION psat velkymi pismeny?
joseff0
Profil *
To Scario: ide mi to aj s malymi pismenami ;)

Oki, takze ak vymazem z hlavicky tento riadok:
<meta http-equiv="Content-type" content="text/html;charset=utf-8" />

tak zobrazi zdrojovy kod stranky.

Cela hlavicka je takato:
[pre]
<head>
<title>Game</title>
<link rel=stylesheet type="text/css" href="gb1.css" />
<meta http-equiv="Content-type" content="text/html;charset=utf-8" />
<meta http-equiv="Content-language" content="sk" />
<meta http-equiv="Cache-Control" content="no-cache" />
<meta name="author" content="Ja" />
<meta name="category" content="game" />
<meta name="keywords" content="game" />
<meta name="description" content="game" />
</head>
[pre]

Tak neviem, co to za problem:(

Vdaka J.
Tomáš Langer
Profil
V čem je problém?
joseff0
Profil *
T.L: V čem je problém?

No v tom, ze ked dam pravym tlacitkom 'zobrazit zdrojovy kod stranky' game.php, nic sa nestane. (nereaguje)
V pripade, ze chcem stranku gamne.php ulozit, vypise:
Webovu stranku sa nepodarilo ulozit, pretoze chyba jeden zo suborov.

Ak dam F5(refresh) stranky game.php, tak to ide.
Ak zmazem z game.php riadok s utf-8, tak to ide.
Ak zmazem z game.php riadok session_start(), tak to ide.

(Tak to ide znamena, ze zobrazi zdrojovy kod stranky.)

Preco sa to takto sprava?
Rad by som si obcas pozrel zdrojovy HTML kod, aby som videl, co mi PHP vygeneroval.

Dakujem
j.
MartinSS
Profil
Něco podobného se mi stávalo kdysi v IE. Najednou z ničeho nic mi nešel zobrazit zdroják u ničeho. Pokud ho používáš zkus třeba jiný prohlížeč.
Taps
Profil
joseff0
Např. hodně využíváný prohlížeč Mozzila Firefox.
joseff0
Profil *
Ahoj.
Tu su 3 suboriky
files
Po zadani hocicoho vo formulari index.html zobrazi login a Ahoj na stranke game.php.
Skuste, ci Vam zobrazi zdrojovy kod stranky game.php.
Skusane na WXPSP2, IE602900..., XAMP1.6.2

Dakujem

j.
joseff0
Profil *
Oki, ak nikoho nenapadne ine riesenie, asi by som to uzavrel s konstatovanim, ze "IE sh.it and fu.ck",
firefox zobrazil zdrojovy kod v pohode.

Dakujem Vam za pomoc

joseff NULL

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: