Autor Zpráva
Petr127
Profil *
Pěkný večer,
potřeboval bych poradit s kopírováním souborů. Mám např. soubor C/test/test.php a ten potřebuju zkopírovat do adresáře C/test2, tak aby se tento soubor jmenoval i v tomto adresáři test.php. A ještě jedna otázka ;-). Je možné zkopírovat celý obsah nějakého adresáře do adresáře jiného?

Díky za pomoc, Petr
nightfish
Profil
copy() - ale PHP soubor musí mít přístup jak ke zdrojovému souboru, tak do cílového adresáře

Je možné zkopírovat celý obsah nějakého adresáře do adresáře jiného?
samozřejmě - pomocí funkcí opendir, readdir a closedir postupně procházet soubory v adresáři a kopírovat
Petr127
Profil *
copy() jsem uz zkousel, to ale bohuzel nefungovalo...
Taps
Profil
Petr127
funkce copy, může být z bezpečnostních důvodů zakázána, zkus použít funkci move_uploaded_file

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: