Autor Zpráva
Petr
Profil
Ahoj lidi, našel jsem na internetu php skript, který by měl nahradit “ IFRAME“, ale skript funguje tak, že mi to otevírá jen stránky které jsou v kořenu webu. A já bych to potřeboval nastavit aby to otevíralo i ze složek. Můžete mi prosím poradit. Předem vám moc děkuji za odpovědi.

Zde vám posílám i zdrojový kód.

<?
if ($str):
$filename = $str . ".htm";
if (File_Exists ($filename)):
include $filename;
else:
include "chyba.php";
endif;
else:
include "vitejte.htm";
endif;
?>
Taps
Profil
Petr
zkus to třeba takto
<?
$dir="název složky/"
if ($str):
$filename = $str . ".htm";
if (File_Exists ($dir.$filename)):
include $filename;
else:
include "chyba.php";
endif;
else:
include "vitejte.htm";
endif;
?>
více na http://firstpage.profitux.cz/?page=stranky
Petr
Profil
Taps

Ahoj, půjdou mi teda zpuště oba způsoby aby se mi zpouštěli i stránky ze kořene i s adresáře. Odepiš
BetaCam
Profil
Ahoj, půjdou mi teda zpuště oba způsoby aby se mi zpouštěli i stránky ze kořene i s adresáře.

On je to furt jeden a ten samej způsob akorát jinak definuješ cestu. Pokud ti jde o to aby sti to hledalo ten soubor ve více adresářích a podle toho kde to najde ti ho to vypsalo tak můžes použít něco jako



<?php
$dir="slozka1/";
$dir2="slozka2/";

if ($str)
{
$filename = $str . ".htm";
if (File_Exists ($filename))
{
include $filename;
}
elseif (File_Exists ($dir.$filename))
{
include $dir.$filename;
}
elseif (File_Exists ($dir2.$filename))
{
include $dir2.$filename;
}
else
{
include "chyba.php";
}
}
else
{
include "vitejte.htm";
}
?>


nebo by to slo testovat třeba v nějakym cyklu
Petr
Profil
Nazdar lidi, dik moc za pomoc....
Petr
Profil
Ahoj, problém s include už jsem vyřešil. Pokud by jste to někdo chtěl říct jak tak vám to rád řeknu.
tiso
Profil
Petr - to som fakt zvedavý...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: