Autor Zpráva
johnbirkof
Profil *
Prosim viete mi niekto poradit ked prechadzam z jedneho suboru na druhy tak mi vzdy hodi spatne lomitko neviem preco ale som sa docital ze su to MAGICKE APOSTROFY a da sa tomu nejak predchadzat? alebo da sa nastavit nieco tak aby mi vobec nedavalo spatne lomitko?

if($riadok) { //zaznam vyhladany v databaze

//zahajenie relacie, nastavit hodnoty a presmerovat vystup
session_name('VaseIDNavstevnika');
ini_set ('session.use_cookies', 0);
session_start();
$_SESSION['meno'] = $riadok[1];
$_SESSION['id_uzivatela'] = $riadok[0];
header("Location: http://".$_SERVER['HTTP_HOST'].dirname($_SERVER['PHP_SELF'])."/prihlas eny.php?".SID);
exit(); //ukoncit skript

} else { //nenajdeny ziadny riadok
$sprava.= '<p>Kombinacia uzivatelskeho mena a hesla neodpovedaju ulozenym zaznamom.</p>';
}


JA SI OSOBNE MYSLIM ZE CHYBA JE V TOMTO PRIKAZE header("Location: http://".$_SERVER['HTTP_HOST'].dirname($_SERVER['PHP_SELF'])."/prihlas eny.php?".SID);
Joker
Profil
jmenuje se to magic quotes gpc a je to podle mě nejhorší vlastnost PHP. Pokud máte přístup k nastavení obou serverů, stačí magic quotes vypnout v nastavení.

Jinak je potřeba se s tím vyrovnat pomocí skriptu, zjistit nastavení a pokud jsou zapnuté, tak prohnat všechny hodnoty GET, POST a cookies přes strip_slashes.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: