Autor Zpráva
prvacek
Profil
Uz dlouho nemuzu prijit na chybu. Pise to chybu na 11 radku. Asi to je nejaka prkotina. muzete mi pomoct?
tady je kod:
<?php
session_start();
if (session_is_registered("kredit"))
{
if (isset($cookie_Testy_zobrazeni_banner))
{
include bannery.php5;
setcookie ("cookie_Testy_zobrazeni_banner, cookie_Testy_zobrazeni_banner, time()+86400););
}
<!--Uživatelské menu-->
echo "Dobrý den<b>" . $HTTP_SESSION_VARS["Addressing"] . " <br>";
echo "</b>Máte<b>" . $HTTP_SESSION_VARS["Kredit"] . " </b>kreditu"; ?>
<a href="f.php5" target="hl-iframe">Testy</a>
<a href="g.php5" target="hl-iframe"Profil></a>
<form action="odhlasit_v.php5" method="post">
<input type="submit" value="Odhlásit">
</form><?php
}
?>
Alphard
Profil
Pise to chybu na 11 radku
jakou chybu?
Pavel Strejček
Profil
jakou chybu to píše?

pravděpodobně Undefined variable HTTP_SESSION_VARS

Nahraď $HTTP_SESSION_VARS za $_SESSION
prvacek
Profil
pise to

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/free/ic.cz/s/skola-testy/root/www/index.php5 on line 11

a uz jsem to zmenil - nefunguje to.
bukaj
Profil
je tam toho víc:
1. špatné ukončení retězce u setcookie
2. HTML komentář v PHP

tohle by mělo být funkční:

<?php
session_start();
if (session_is_registered("kredit"))
{
if (isset($cookie_Testy_zobrazeni_banner))
{
include bannery.php5;
setcookie ("cookie_Testy_zobrazeni_banner", "cookie_Testy_zobrazeni_banner", time()+86400);
}

echo "Dobrý den<b>" . $HTTP_SESSION_VARS["Addressing"] . " <br>";
echo "</b>Máte<b>" . $HTTP_SESSION_VARS["Kredit"] . " </b>kreditu"; ?>
<a href="f.php5" target="hl-iframe">Testy</a>
<a href="g.php5" target="hl-iframe"Profil></a>
<form action="odhlasit_v.php5" method="post">
<input type="submit" value="Odhlásit">
</form><?php
}
?>


**edit: + ještě doporučuji změnit ty $HTTP_SESSION_VARS na $_SESSION jak psal Pavel Strejček
prvacek
Profil
Porad to nefunguje.

PS: Vzpomel jsem si, ze pouzivam php5, nevim jestli to pomuze
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0