Autor Zpráva
T1000
Profil
Ahoj,
podívejte se pls na tento kod:

include "config.php";

$vyber = mysql_query("SELECT * FROM novinky ORDER BY datum");
while ($zaznam = mysql_fetch_array($vyber)):

mysql_select_db("prispevky_unrealtournament3cz") or die(header("Location: index.php?chyba=databaze"));

mysql_query("CREATE TABLE ".$zaznam["id"]."(nick varchar(50),text longtext,datum varchar(50),mail varchar(50),PRIMARY KEY(id))")or die("nejde to");

endwhile;

co mám na tom blbě? nehlásí mi to chybu, napíše to nelze provést (to co mám v die) a v databázi nic nepřibyde.
bukaj
Profil
to bude chyba v sql dotazu. jelikož nevytváříš sloupec s názvem id, nemůžeš ho ani udělat primárním klíčem. takže přidat vytvoření sloupce id. např.: id int not null auto_increment.
joejoe
Profil *
co tak si nechat vypsat chybove hlaseni:
or die('tady to nejde: '.mysql_error());

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: