Autor Zpráva
andy
Profil *
ahojte sorry ale mam jeden problem ktory sa mi nedari vyriesit..

a to je tento napr mam server na ktorom besi stranka.. napr

http://www.xx.tym.sk/

ale ja chemnapr aby ked som klikol na nejaky odkaz hodilo ma sem

http://www.xx.tym.sk/index.php?bazar=hk&str=1

a nechapem ako mam spravit toto "index.php?bazar=hk&str=1"
vysetlili by ste mi to dakto alebo nejaky cesky manual alebo navod..
bukaj
Profil
co třeba:
<a href="http://www.xx.tym.sk/index.php?bazar=hk&amp;str=1">http://www.xx .tym.sk/index.php?bazar=hk&str=1</a>
andy
Profil *
ne to az taky blby nie som.... to viem.. ale ja to myslim inak.. taka stranka proste neexistuje.. presne s takou adresou.. proste to je zlozene z premennej a hodnoty.. ale neviem ako to mam vytvorit
temistokles
Profil
Vytvor si index.php, a vo vnútri si to srpacuj, obsah konkrétneho súboru vypíš cez include, resp. vráť z DB.
bukaj
Profil
to viem.. ale ja to myslim inak.. taka stranka proste neexistuje.. presne s takou adresou..
to mě taky napadlo. že to měl být pouze příklad.

proste to je zlozene z premennej a hodnoty.. ale neviem ako to mam vytvorit
pokud chceš stránce předat nějakou hodnotu pomocí GET. tak jsou dvě možnosti:
1. odešleš formulář
2. hodnoty přidáš do odkazu. př. (cheš odeslat stránce index.php hodnoty pozdrav=ahoj; pozdravit=1):
<a href="index.php?pozdrav=ahoj&amp;pozdravit=1">odkaz</a>
a na stránce index.php můžeš přistupovat k takovým proměnným jednoduše pomocí $_GET (resp. $_REQUEST).

pokud to myslíš jinak, snaž se trochu víc osvětlit, oč ti vlastně jde.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0