Autor Zpráva
Křeček
Profil
<?
if(!file_exists("komentare/".$_GET['id'].".txt")){
echo("Není žádný komentář.");
}
?>

Nevíte, proč mi to nevypíše echo, když soubor neexistuje?
temistokles
Profil
<?
if(!file_exists("komentare/".$_GET['id'].".txt")){
echo("Není žádný komentář.");
}
else {
echo("Je komentár.");
}
?>

Ak ti vypíše "Je komentár", tak súbor rozhodne existuje.
temistokles
Profil
Moment, skús v echu zrušiť zátvorky :D
koudi
Profil
je uplne jedno, jestli ma echo zavorky.

Křeček
clearstatcache()

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: