Autor Zpráva
Kuba Kubikula
Profil *
Ahoj, prosím poraďte, pokud z následujícího kódy odmažu is_dir($file), vypíše mi ten kód úplně všechno ze složky ze které chco. To je v pořádku. Ovšem pokud z té složky chci jen adresáře a tím pádem přidím do podmínky is_dir, nevypíše NIC! Díky.


if($_GET["cat"]=="galerie"){
$handle=opendir('pages/galerie');
while (false!==($file = readdir($handle)))
{
if ($file!=".." && is_dir($file))
{
echo "$file<br> ";
}
}
closedir($handle);


}
K.
Profil *
Parametru fce is_dir předáváš pouze názvy adresařů. Musíš jim předat i cestu, protože ty názvy nejsou z aktuálního adresáře ale z ./pages/galerie.
Kuba Kubikula
Profil *
Skvělý, mockrát děkuji, čučel jsem do toho půl hodiny a nenašel to. :o))

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: