Autor Zpráva
kripel
Profil
vzdy po kliknuti na prihlasit sa mi zjavi toto http://127.0.0.1/index.php?clanek=login, nechapem preco chce otvorit nejaky login ked nikde nic take nemam, nerozumiem.


<?if (isset($_SESSION["id"])):?>
<p><a href="index.php?clanek=odhlaseni">Odhlasit</a></p>
<?else:?>
<p><a href="index.php?clanek=prihlaseni">Prihlasit</a></p>
<?endif?>
DJ Miky
Profil
My nemůžeme k tobě na localhost...
kripel
Profil
hm viem, ja len ci sa to us niekomu nestalo
Taps
Profil
Zkus to třeba vyzkoušet na nějakém freehostingu.
kripel
Profil
inac je to viacmenej zo serialu o php na linuxexsoft (http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=543)
DJ Miky
Profil
ja len ci sa to us niekomu nestalo

To bys musel napsat nebo ukázat, co přesně. My jsme se dozvěděli, že se ti objeví něco s loginem, nic víc jsi neřekl.
kripel
Profil
a href="index.php?clanek=prihlaseni - po kliknuti na tento odkaz sa ojavi v riadku prehliadaca toto http://127.0.0.1/index.php?clanek=login => kedze ziadny subor login na disku nemam, vypise hlasku ze sa tam take nic nenachadza, a ja nechapem preco chce zobrazit nejaky login , ked ma zobrazit subor s nazvom prihlaseni
bukaj
Profil
kripel
prohlídni si index.php a hledej, kde je nějaká podmínka s $_GET["clanek"]. pak to možná pochopíš
BetaCam
Profil
Nemaš třeba na

index.php?clanek=prihlaseni

nejakej zapomenutej redirect?? Vzhledem k tomu, že lepiš podle tutorialů by mě to ani moc nepřekvapilo

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: