Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Edy Profil * |
#1 · Zasláno: 12. 7. 2007, 21:34:41
Zdravím,
něž mě začnete kamenovat že už to tu 1000x bylo tak cely den jsem stravil tím že jsem se na to snažil přijít sám s použitím googlu. Takže mám web na wz a koupil jsem si novou doménu a chtěl bych tam web přesunout pokud možno bez ztráty page ranku, proto ta 301. Jenom pro upřesnění (a doufám že to ta 301 je) potřebuji pokud někdo zadá www.neco.wz.cz/blabla.htm což bude neexistující soubor (link třeba na starý článek ktery smazu) aby ho to přesměrovalo na novou adresu www.nejaky-muj-web.cz Našel jsem si script do .htaccess který je následující RewriteCond %{HTTP_HOST} ^neco.wz.cz$ [NC] Ale nefunguje mi. Chvíli jsem hledal nějaké další ale byly ve skrze stejné. Tak jsem šel na podporu WZ a našel jsem něco jako že snad tato funkce je v php standartně off a zaktivujete ji tímto: php_flag allow_url_fopen on Takže jsem vložil do httacess toto: php_flag allow_url_fopen on No a stejně mi to nefunguje :( Tak jsem zas hledal jak trouba něco dalšího a našel jsem toto, ale funguje to pouze tam kam to vložíte (to je asi každému jasné) takže vkládat to na 100 statických stránek je pro mě šílené. <?php Měl by pro mě tedy někdo kód do .httacess který na WZ funguje a umí to co jsem popsal? Děkuji |
||
temistokles Profil |
#2 · Zasláno: 12. 7. 2007, 21:41:28
Malo by ti stačiť toto:
Kód php_flag allow_url_fopen onlen povolí otvorenie súboru cez fopen(), ktorý je zadaný URL adresou. |
||
temistokles Profil |
#3 · Zasláno: 12. 7. 2007, 21:42:50
Edit: A umiestni to do .htaccess v root adresári.
|
||
Edy Profil * |
#4 · Zasláno: 12. 7. 2007, 22:04:23
Funguje. Díky ;)
|
||
Časová prodleva: 11 let
|