Autor Zpráva
Kuba Kubikula
Profil *
Ahoj, prosím zkuste mi někdo poradit, mám skriptík na zobrazení fotek, ale těch je moc, takže bych to rád stránkoval. To by nebyl problém například z databáze, ale nenapadá mě jak omezit zrovna u nečíslovaných fotek výpis třeba na 20-30. Díky. Přikládám skript:

$vybrano=$_GET["vybrano"];

$dir = "pages/galerie/$vybrano";
$adresar = OpenDir($dir);
$soubor = Array();




while ($zaznam = ReadDir($adresar)) {
if (is_file("$dir/$zaznam")) {
$soubor[] = $zaznam;
}
}
CloseDir($adresar);
sort($soubor);

$obrazek_cislo = 0;
while ($file = $soubor[$obrazek_cislo]) {


echo "<a href="".$dir."/".$file."" ><img src="".$dir."/".$file."" width="150" height="150" border="0"></a>";



$obrazek_cislo++;




}
Alphard
Profil
$obrazek_cislo = 0;
while ($file = $soubor[$obrazek_cislo]) {
$obrazek_cislo++;


co třeba
$obrazek_cislo = 20;
atd.
Kuba Kubikula
Profil *
Nj, to nejtriviálnější řešení mě vždycky nenapadne. :o) Díky mockrát.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: