Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
rhintin Profil |
#1 · Zasláno: 15. 7. 2007, 12:11:07 · Upravil/a: rhintin
zdravim všechny.potřeboval bych od někoho menší radu mám nakodovanej formulař který chci odeslat pomocí php.tak jsem si napsal ten formulař takhle. <form action="send.php" method="post">
<div class="pozice"> <table width="320" border="1" cellspacing="0" cellpadding="2" bordercolor="#BEBEBE" bgcolor="#DFDFDF" class="list"> <tr><td width="245">Cenová Hladina:*</td> <td><select name="cenova_hladina"> <option>Vyber</option> <option>STANDARD 950Kč,-</option> <option>ATTACK 2.200Kč,-</option> <option>PROGRESSIVE 2.700Kč,-</option> </select></td> </tr> <tr><td width="245">Velikost Banneru:*</td> <td><select name="velikost_banneru"> <option>Vyber</option> <option>LEADERBOARD 745x100</option> <option>SCYSCRAPER 120x600</option> <option>FULLBANNER 468x90</option> <option>RECTANGLE 150x300</option> <option>BUTTON 160x50</option> <option>IKONA 95x35</option> </select></td> </tr> <tr><td width="130" nowrap="nowrap">Formát Banneru:*</td> <td align="left"><select name="format_banneru"> <option>Vyber</option> <option>FLASH ..(Doporučeno)</option> <option>GIF</option> </select></td> </tr> </table> </div> <table width="285" align="right" border="1" cellspacing="0" cellpadding="2" bordercolor="#BEBEBE" bgcolor="#DFDFDF" class="input"> <tr> <td width="170" align="right"> Zobrazený Text:* </td> <td align="right"><input type="text" size="20" name="text_banneru" /></td> </tr> <tr> <td width="170" align="right"> Odkaz Banneru:* </td> <td align="right"><input type="text" size="20" name="odkaz_banneru" /></td> </tr> <tr> <td width="140" align="right"> Název Firmy:* </td> <td align="right"><input type="text" size="20" name="nazev_firmy" /></td> </tr> <tr> <td width="140" align="right"> Adresa Firmy:* </td> <td><input type="text" size="20" name="adresa_firmy" /></td> </tr> <tr> <td width="140" align="right"> Váš Email:* </td> <td align="right"><input type="text" size="20" name="Vas_email" /></td> </tr> <tr> <td width="140" align="right"> IČO:* </td> <td align="right"><input type="text" size="20" name="ico" /></td> </tr> <tr> <td width="140" align="right"> DIČ:* </td> <td align="right"><input type="text" size="20" name="dic" /></td> </tr> </table> <table width="275" align="left" border="1" cellspacing="0" cellpadding="2" bordercolor="#BEBEBE" bgcolor="#DFDFDF" class="poz"> <tr> <td width="250" align="right"> Poznamky: </td> <td align="right"><textarea rows="3" cols="27" name="Poznamky"> </textarea> </td> </tr> </table> <p style="font-size: 10px; float:right; margin-right: 70px;">E-mail pro grafické předlohy<a href="mailto:webmaster@vyrobabanneru.cz" title="webmaster@vyrobabanneru.cz"> webmaster@vyrobabanneru</a></ p> <table class="submit"> <tr> <td align="right"><input type="submit" value="odeslat" onClick="bezdiak(form);" /></td> <td align="right"><input type="reset" value="vymazat" /></td> </tr> </table> </form> a potom jsem do stejneho adresaře nahral tenhle script s jmenem send.php ale odeslaní mi nefunguje hazi mi ti chybu 405. <?php $to = "obchod@vyrobabanneru.cz"; $extra = "From: $email Reply-To: $email "; $subject = "Objednavka od ".$email.""; $mess = "email: ".$email." cenova_hladina: ".$cenova_hladina." velikost_banneru: ".$velikost_banneru." format_banneru: ".$format_banneru." text_banneru: ".$text_banneru." odkaz_banneru: ".$odkaz_banneru." nazev_firmy: ".$nazev_firmy." adresa_firmy: ".$adresa_firmy." email_zakaznika: ".$email_zakaznika." ico: ".$ico." dic: ".$dic." poznamky: ".$poznamky." "; mail ($to, $subject, $mess, $extra); ?> můžete mi prosim někdo poradit co stím na php jsem uplná lama tak nevím jestli tam mam chybu někde v proměnných prostě pořebuji aby mi to přislo v takovymhle formatu. --- Cas odeslani formulare --- 14.07.2007 17:23 --- cenova_hladina --- Vyber --- velikost_banneru --- Vyber --- format_banneru --- Vyber --- text_banneru --- nevyplneno --- odkaz_banneru --- nevyplneno --- nazev_firmy --- nevyplneno --- adresa_firmy --- nevyplneno --- email_zakaznika --- (tady potřebuji nastavit aby to bylo jakože odeslaný z emailu co tam zákazník napíše!!!) nevyplneno --- ico --- nevyplneno --- dic --- nevyplneno --- txt --- nevyplneno předem děkuji za vaše rady a doufám že mi někdo pomůže. |
||
krteczek Profil |
#2 · Zasláno: 15. 7. 2007, 12:48:55
používej $_POST['nazev_promenne_z_formulare'] pro zpracovani udaju
|
||
rhintin Profil |
#3 · Zasláno: 15. 7. 2007, 12:59:07 · Upravil/a: rhintin
nechápu to můžeš prosím nák detailnejš nebo nakej příklad jsem fak lama.jinak dík.
|
||
rhintin Profil |
#4 · Zasláno: 15. 7. 2007, 13:16:22 · Upravil/a: rhintin
aha tak díky už to chápu jsem to dluštil tady pro ostatní co to také hledají jak zapsat svoje proměnné odkaz Zápis proměnných pomocí POST, GET, COOKIES
a jak vidíte moje patrání nevedlo moc daleko.stačí hledat. |
||
rhintin Profil |
#5 · Zasláno: 15. 7. 2007, 13:24:34
používej $_POST['nazev_promenne_z_formulare'] pro zpracovani udaju
takže pokud jsem to správně pochopil tk se to zapíše asi takhle: $mess =$_POST['email']$_POST['cenova_hladina'] '; ?? |
||
rhintin Profil |
#6 · Zasláno: 15. 7. 2007, 14:07:49
tak jsem všechno udělal tak jak si říkal a pořád to nefachá pořád ta smá chyba.prosím poradtte mi někdo.
|
||
rhintin Profil |
#7 · Zasláno: 15. 7. 2007, 14:09:35
tak jsem všechno udělal tak jak si říkal a pořád to nefachá pořád ta smá chyba.prosím poradtte mi někdo.
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
0