Autor Zpráva
sailgohooo
Profil
zdravim.
chcel by som spravit skriptik ktori mi vymaze vsetky subory a podzlozky.
viem ze fcia na mazanie presneho subotu je unlink, jak ale do doho dostanem vsetky mena suborov a zloziek a jak ich vobec ziskam?
pomozete mi nekdo?
vopred moc dik.
ps: nemyslite si ze idem robit nejaky vsemazaci turbo-vir :D
joejoe
Profil *
viz. funkce readdir

z hlavy by to mohlo vypadat priblizne takhle:

<?php
function delete_dir($dir) {
$handle=opendir($dir);
while (false!==($file = readdir($handle))) {
if ($file != "." && $file != "..") {
$fullname = $dir."/".$file;
echo "$fullname ";
if (is_dir($fullname)) {
delete_dir($fullname);
} else {
unlink($fullname);
}

}
}
closedir($handle);
}
?>
WertriK
Profil
Jen bych to doplnil o smazání podadresáře

<?php
function delete_dir($dir) {
$handle=opendir($dir);
while (false!==($file = readdir($handle))) {
if ($file != "." && $file != "..") {
$fullname = $dir."/".$file;
echo "$fullname ";
if (is_dir($fullname)) {
delete_dir($fullname);
rmdir($fullname);
} else {
unlink($fullname);
}

}
}
closedir($handle);
}
?>
sailgohooo
Profil
fuu..
ste rychlejsi nez moje uvarenie caju :)
no, priznam sa, cele som to skopcil ale nejde to.. tak pozeram co som ja domrvil...
ale DIKY MOC!!

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: