Autor Zpráva
TomAsQo
Profil
ahoj, kde je tu problem, ze mi pise error?
<?php
ini_set('allow_url_fopen', 'on');
function writeln($text){echo $text;}
include "http://4me.sk/comm/ranks.comm.php";


?>

taktiez, len zo zaujimavosti ini_set nastavuje tie premenne, ktore sa nachadzaju v KTOROM konfiguracnom subore?
bukaj
Profil
ahoj, kde je tu problem, ze mi pise error?
hodilo by se, kdyby jsi poslal taky jaký error ;)
ale imho nejde nastavovat url fopen ve skriptu.

taktiez, len zo zaujimavosti ini_set nastavuje tie premenne, ktore sa nachadzaju v KTOROM konfiguracnom subore?
ini_set() ty proměnné nenastavuje, ale pouze mění hodnotu proměné po dobu trvání skriptu. jinak konfigurační hodnoty PHP jsou uloženy v souboru php.ini.
BetaCam
Profil
Muzes to nastavit pomocí .htaccess

php_flag allow_url_fopen on

bude to ovšem fungovat pouze pokud používáš PHP 4.3.4 nebo nižší ( tedy alespon podle manuálu )


taktiez, len zo zaujimavosti ini_set nastavuje tie premenne, ktore sa nachadzaju v KTOROM konfiguracnom subore?


k tomuto tematu ti doporučim prostudovat manuál, kde se mimojiné dočteš které hodnoty lze menit pomocí ini_set a které jinou metodou.


List of php.ini directives
admin
Profil *
; Whether to allow the treatment of URLs (like http:// or ftp://) as files.
allow_url_fopen = On

; Whether to allow include/require to open URLs (like http:// or ftp://) as files.
allow_url_include = On

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: