Autor Zpráva
tuzticzka
Profil
Ahoj, vytvořil jsem si objekt, který generuje obrázek přes metodu vykresli() (obsahuje ImageGif()). Jenže jak to udělat, když výsledné soubory(obrázky) nechci ukládat na disk ale potřebuju jich zobrazit na jedné stránce více. Nevím si rady právě s tím jak to zobrazit.
Ten zdroj níže jsem ještě nikde nepoužil, jen má lépe nastínit můj problém.

soubor: viceObrazkuNaStrance.php

for(...)
{
$novyObr=new MujObrazek();
$novyObr->sirka=...; //prostě nastavení parametrů
...
echo "<img ".$novyObr->vykresli().">"; - jak to zde vyřešit?
}

Díky, Martin
djlj
Profil
Ten objekt musí být v jiném souboru. Do tagu img pak napiš jeho adresu.
tuzticzka
Profil
jj, o tomhle způsobu vím, jen mě napadlo, jestli by to nešlo vyřešit tak, aby HTML i ty obrázky zpracovával stejný skript
TFSi
Profil
tuzticzka
co nějak takhle:

soubor mojestranka.php:
....

<?include 'viceObrazkuNaStrance.php';?>
...


soubor viceObrazkuNaStrance.php:
if(empty($_GET))

{
for(...) print('<img src="viceObrazkuNaStrance.php?param=value">');
}
else {
for(...)
{
header('image/gif'); // hlavička pro obrázek; teď nevim jak je :)
$novyObr=new MujObrazek();
$novyObr->sirka=...; //prostě nastavení parametrů
...
}
}

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0