21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
gordon
Profil
Zdravim vsechny,
vatvoarim use bebe doma (na locale) web s admin systemem kde uploaduji mp3 o velikostech radove do 30MB, na serveru je nastaveno post_max_size i upload_max_size na 32 MB. K uploadu pouzivam klasicky formular a posilam to metodou post. Na locale vsefunguje tak jak ma ale kdyz to rozjedu na serveru tak jakmile odeslu form tak to uploaduje (neco to dela) a zhruba po dvou minutach se to zastavi a nepokracuje s uploadem dal. Nasel jsem neco o tom ze existuje nejaky timeout prohlizece. Prosim o pomoc jak resit upload takovych souboru s normalni nebo spis pomalejsi linkou. Nasel jsem reseni typu AJAX a ruzne extensions na serveru ale potreboval bych nejake reseni na strane klienta .. nemohu zasahovat do nastaveni serveru. Oboji maxsize na serveru josu stejna jako na locale. Dekuji za kazdou radu.
gordon
Profil
Omlouvam se mozna je to zmatene .... chtel bych vyresit upload souboru jako ma napriklad leteckaposta.cz (s progress barem)
joejoe
Profil *
viz. http://cz2.php.net/manual/en/features.file-upload.php

staci na strance vyhledat slovo "progress".

Extension, ktery je potreba, se dostal do verze 5.2. Chvilku jsem si s tim hral a chovalo se to velmi podivne. Osobne nedoporucuju pouzivat..
Alphard
Profil
set_time_limit()
djlj
Profil
Chvilku jsem si s tim hral a chovalo se to velmi podivne.
Funguje to úplně normálně. Jen to nejde v Opeře. Ale to tvůrci do dalších verzí doufám vyřeší :).
gordon
Profil
to djlj: K tomu skriptu je na php.net napsano ze se ma spoustep pri odesilani otevrenim v novem okne pres js (window.open) kde to otevirani mam vlozit. Pochopil jsem to dobre kdyz jsem to dal do udalosti onsubmit toho formu z ktereho odesilam soubory ?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0