Autor Zpráva
sh00ter
Profil
v praxi jde o tohle, kdyz mam url http://neco.cz/index.php?page=3 tak pomoci $_SERVER['PHP_SELF'] mi to vypise pouze /index.php, ale ja to chci dostat vcetne toho ?page=3 takze minimalne chci dostat index.php?page=3, nejlip uplne http://neco.cz/index.php?page=3 ale to jinak nez $_SERVER['SERVER_NAME'] (nebo getenv)...diky snad je to pochopitelny
djlj
Profil
Projdi si celé pole $_SERVER.
Kubista
Profil
Podívej tady. :-)
sh00ter
Profil
Projdi si celé pole $_SERVER.
mno rad bych ale netusim kde....

Podívej tady. :-)
tam sem to prave nenasel...
djlj
Profil
Jak kde? No v nějakým php souboru :).

print_r($_SERVER);
sh00ter
Profil
to je ono diky;)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: