Autor Zpráva
sh00ter
Profil
Zajimalo by me, jak to provist, vim, ze na odstraneni se pouziva unlink(); ale nak sem neprisel na syntaxi, z php.net sem ji nevycet, ale na vypis dat z ftp, to ani nevim jestli naka funkce existuje(myslim to podobne jako vypis dat z DB).

Akorat jediny co nechci nebo spis bych byl radsi kdyby to tak nebylo, je prihlasovani na ftp

EDIT: jeste bych chtel jestli existuje funkce na tvorbu adresaru,
Diky
djlj
Profil
Funkce filesystému
FTP Funkce

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: