Autor Zpráva
Pavel Prochazka.zde.cz
Profil *
Zdravim, mam vlastni obsluhu chyb.
Kdyz nastane chyba tak se me odesle email, uklidi se promenne a nacte se nejaka defaultni stranka.
Ale ten uklid me hlasi ohromne mnozstvi chyb. Zajimalo by me jak takovy problem resit.....
zde je fce na uklid:
function uklidpromennych(){

unset($_SESSION);
session_unset();
session_destroy();
session_regenerate_id();
mysql_free_result($GLOBALS["link"]);
}
function default_page (){
uklidpromennych();
if (empty($_SERVER['QUERY_STRING'])){
$_SERVER['QUERY_STRING']="http://www.prochazka.zde.cz";
}
$sBuffer = $_SERVER['QUERY_STRING'];
ob_end_clean();
if(empty($sBuffer)){
header("location: index.php");
}
else header("location: $sBuffer");
}


po odeslani emailu volam default_page ();
DJ Miky
Profil
Ale ten uklid me hlasi ohromne mnozstvi chyb. Zajimalo by me jak takovy problem resit.....

Tak tam bude asi nějaká chyba.

Bez konkrétních hlášek ti neporadíme.
Pavel Prochazka.zde.cz
Profil *
no pokud chces, tak ti to poslu emailem, je toho strasne moooc, vygenerovalo se toho cca 12MB, po kompresi zipem je to pouze 128 kb.
ale vetsinou je to neco jako:

CHYBA: 8 : ==> ob_end_clean(): failed to delete buffer. No buffer to delete.

Zkuste to prosím znovu, nebo nás kontaktujte a sdìlte nám, že došlo k chybì na øádku 263 v souboru 'D:apache2triadhtdocs\_web_index.php'

Vypis promennych pomoci cyklu:
Array
(
[sBuffer] => clanek=scripty/search
)



CHYBA: 2 : ==> Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:apache2triadhtdocs\_web_index.php:1055)

Zkuste to prosím znovu, nebo nás kontaktujte a sdìlte nám, že došlo k chybì na øádku 267 v souboru 'D:apache2triadhtdocs\_web_index.php'

Vypis promennych pomoci cyklu:
Array
(
[sBuffer] => clanek=scripty/search
[php_errormsg] => failed to delete buffer. No buffer to delete.
)



CHYBA: 2 : ==> session_destroy(): Trying to destroy uninitialized session

Zkuste to prosím znovu, nebo nás kontaktujte a sdìlte nám, že došlo k chybì na øádku 253 v souboru 'D:apache2triadhtdocs\_web_index.php'

Vypis promennych pomoci cyklu:
Array
(
)



CHYBA: 2 : ==> mysql_free_result(): supplied resource is not a valid MySQL result resource

Zkuste to prosím znovu, nebo nás kontaktujte a sdìlte nám, že došlo k chybì na øádku 255 v souboru 'D:apache2triadhtdocs\_web_index.php'

Vypis promennych pomoci cyklu:
Array
(
[php_errormsg] => Trying to destroy uninitialized session
)



CHYBA: 8 : ==> ob_end_clean(): failed to delete buffer. No buffer to delete.

Zkuste to prosím znovu, nebo nás kontaktujte a sdìlte nám, že došlo k chybì na øádku 263 v souboru 'D:apache2triadhtdocs\_web_index.php'

Vypis promennych pomoci cyklu:
Array
(
[sBuffer] => clanek=scripty/search
)



CHYBA: 2 : ==> Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:apache2triadhtdocs\_web_index.php:1055)

Zkuste to prosím znovu, nebo nás kontaktujte a sdìlte nám, že došlo k chybì na øádku 267 v souboru 'D:apache2triadhtdocs\_web_index.php'

Vypis promennych pomoci cyklu:
Array
(
[sBuffer] => clanek=scripty/search
[php_errormsg] => failed to delete buffer. No buffer to delete.
)
DJ Miky
Profil
Chybu dělá ob_end_clean(), protože nemáš žádný buffer otevřený. Chybové hlášky můžeš normálně číst, není to nic magického jako ve Windows („Kód chyby 85465786“).
Pavel Prochazka.zde.cz
Profil *
DJ Miky sice to bylo tim ale to nebylo to podstatne... Mam totiz pro lepsi ladeni kodu podminku ze pokud se jedna o lacal host tak nepouzivat
if ($_SERVER["SERVER_NAME"]<>"localhost"){ 

ob_start();
}


ale nekonec chybicka byla zde, nebyla tam uplne cela cesta a tak se pokracovalo ve scriptu dale, a tak jedna chyba generovala dalsi chybu atd.... :).
else header("location: index.php?$sBuffer");

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: