Autor Zpráva
bob
Profil *
Ahojte, chci vytvorit prihlaseni do adminu, ale mam od hostera nastaveno reg_glob=off. Mohu poprosit o radu jak nasledujici script upravit tak aby to behalo.

<?php
Header("Pragma: No-cache");
Header("Cache-Control: No-cache, Must-revalidate");
Header("Expires: ".GMDate("D, d M Y H:i:s")." GMT");


$login = "admin"; // přihlašovací jméno do administrace
$password = "admin"; // heslo do administrace ...


include"connect.php"; // přihlaseni k db


if ( $pass == $password ):
session_start();
session_register("pw");
session_register("log");
$pw = $pass;
$log = $log;

Header("Location: index.php?sid=$PHPSESSID");
else:
Header("Location: index.php?error=1&sid=$PHPSESSID");
endif;
?>

Dekuji moc.
lacop
Profil
no, vsade namiesto $nieco daj $_get["nieco"]
Hugo
Profil
lacop

POZOR TA PROMENNA MUSI BYT $_GET['nieco'] NEBO $_POST['nieco']. V zavislosti na tom, jakou metodou odesilas formular.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.