Autor Zpráva
sailgohooo
Profil
zdravim borci.
nedavno som tu poprosil o radu jak spravit skript aby smazal vsetko v zlozke + podzlozky.
bolo mi poradene takto:

<?php
function delete_dir($dir) {
$handle=opendir($dir);
while (false!==($file = readdir($handle))) {
if ($file != "." && $file != "..") {
$fullname = $dir."/".$file;
echo "$fullname ";
if (is_dir($fullname)) {
delete_dir($fullname);
rmdir($fullname);
} else {
unlink($fullname);
}

}
}
closedir($handle);
}
?>

bohuzial skusal som, ale neslo.. proste ani nevyhodilo error tag ale ani sa nic nestalo.. poradite mi plz preco?
vopred dikes.
joejoe
Profil *
chmod() ?
sailgohooo
Profil
ehm, jako prosim?
krteczek
Profil
sailgohooo jde o to že nemáš přístupová práva k souborům... prostěm když ty soubory nahráváš musíš jim nastavit chmod("nazev-souboru", 'prava');//podrobnosti na php.net
sailgohooo
Profil
aha, vdaka, a jak by som to tam zapracoval?
skusal som nadstavit tie atributy rucne cez ttcmd ale neislo to aj tak ( dal som vsetkemu 777 )
Hugo
Profil
sailgohooo

Když to nastavíš přes TC, tak to nemusí jít, protože ty nastavíš práva pro uživatele ftp, ale ne pro apache.

chmod zařaď před unlink().
sailgohooo
Profil
fuu.. teraz to vyzera takto:

<?php
function delete_dir($dir) {
$handle=opendir($dir);
while (false!==($file = readdir($handle))) {
if ($file != "." && $file != "..") {
$fullname = $dir."/".$file;
if (is_dir($fullname)) {
delete_dir($fullname);
rmdir($fullname);
} else {
chmod($fullname, 0755);
unlink($fullname);
}

}
}
closedir($handle);
} ;

ale furt nic :(
ono ma to nema rado..

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: